skip to Main Content
Groen_bloem_KwekerijOudBreeland-1

BLOEMBOLLEN

Ons assortiment bestaat onder andere uit tulpen, hyacinten, narcissen en crocussen. Natuurlijk kunnen wij ook andere soorten en bijzondere soorten leveren. Interesse? Neem even contact met ons op.

TULPEN

diverse soorten en maten

HYACINTEN

diverse soorten en maten

NARCISSEN

diverse soorten en maten

CROCUSSEN

diverse soorten en maten

HYMENOCALLIS

Sulphur Queen

DUURZAAM GETEELDE BOL

Wij leveren als bollenbranche een belangrijke bijdrage aan de wereldwijde verduurzaming. Door te werken met respect voor mens, natuur en milieu dragen wij bij aan de verduurzaming in onze bloembollenketen. Met behulp van de modernste technieken, zoals GPS- planten, GPS-gewasbescherming en GPS te bemesten sparen wij als Kwekerij Oud Breeland het milieu maximaal. Door voortdurend bezig te zijn met de juiste cultivarkeuze houden wij onze bollenteelt vitaal.

MPS-GAP-CERTIFICAAT

Duurzaam telen vraagt continue om verbetering in het proces van bloembollen telen. Wij hebben ons geconfirmeerd aan het MPS-GAP-label om u als klant een kwaliteitsgarantie te bieden voor duurzaam geteelde bollen. Door het behalen van het certificaat Global Gap zijn wij steeds bezig met monitoren van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, water en energie. Het maakt je als bedrijf bewust van de milieubelasting.

Over ons

Wij zijn producent en leverancier van een groot assortiment bloembolgewassen, bestaande uit tulpen, narcissen, hyacinten en crocussen. Sinds 2017 zijn wij in het bezit van het MPS-GAP-certificaat.

Certificaat

Contact

Kwekerij Oud Breeland
Zilkerbinnenweg 80
2191 AE De Zilk

0252 - 51 58 46
info@oudbreeland.nl

Back To Top